Dar să-i faci să-i placă ceea ce văd suficient pentru a se înscrie sau a face. O achiziție este o cu totul altă poveste!

Potrivit unor studii recente, rata medie de conversie pentru site-urile de comerț electronic este încă undeva între 1-3%.

Imaginați-vă potențialul venit pe care îl pierdeți dacă nu captați atenția a mai mult de 95% dintre vizitatorii site-ului dvs.!

Aici poate ajuta un instrument precum Justuno.

În această postare, vă vom arăta ce este Justuno, cum vă poate ajuta să optimizați. Conversiile și cum îl puteți utiliza cu Sendlane pentru a crea liste de e-mail și SMS mai rapid.

Să ne scufundăm acum!

‍Ce este Justuno?
Justuno este o platformă puternică de optimizare a ratei de conversie (CRO) care utilizează datele. Utilizatorilor în timp real pentru a îmbunătăți ratele de conversie a site-ului web. Pentru a construi mai rapid liste de abonați și pentru a îmbunătăți experiența clienților pentru magazinul dvs. online!

Cu Justuno, puteți crea ferestre pop-up cu conversii ridicate pentru. A genera clienți potențiali, anunțuri suprapuse pentru campanii de marketing externe, ferestre pop-up și formulare de ieșire și panouri de înscriere pentru a genera trafic către site-ul dvs. web.

Platforma folosește inteligența artificială și învățarea automată pentru a colecta informații detaliate despre fiecare vizitator, care pot fi folosite pentru a configura reguli avansate de direcționare care declanșează instantaneu recomandări personalizate de produse!

Cum să optimizați conversiile cu Sendlane + Justuno
Justuno este echipat cu o gamă largă de funcții pentru a vă ajuta să optimizați și să convertiți traficul pe site – de la înscrieri inteligente personalizate la mesaje personalizate pe site și recuperarea coșului abandonat.

Dar există o altă caracteristică grozavă despre care trebuie să știți: acum puteți integra Justuno cu contul dvs. Sendlane!

Combinând capacitatea de neegalat de captare a traficului lista numeros telefonicos a lui Justuno cu ratele de livrare de top ale Sendlane din industrie, obțineți un instrument puternic de conversie pentru comerțul electronic!

Iată patru moduri de a utiliza integrarea Sendlane + Justuno pentru a crește clienții potențiali și veniturile magazinului dvs. online.

1. Creați un abonament personal pentru

a crește numărul de conversii.
Justuno vă permite să creați formulare eficiente de  înscriere și să le arătați vizitatorului potrivit cu mesajul potrivit la momentul potrivit!

Dar acestea nu sunt doar ferestre pop-up care  pot Liste BR fi găsite oriunde (deși le puteți crea și pe acestea). Cu Justuno, puteți începe să vă creșteți listele de e-mail și SMS-uri în doi pași.

Puteți folosi această metodă și capabilitățile de promovare pe mai multe ecrane ale Justuno pentru a solicita cu ușurință câteva informații despre primul pas din formular și mai multe informații despre pasul următor.

Dacă marca dvs. generează trafic social plătit către site-ul dvs., puteți utiliza Justuno pentru a crea elemente interactive precum gamification pentru a converti acel trafic social! (De obicei le plac ofertele gamificate.)